ORGB Opleidingen

Bedrijfsopleidingen

De toekomst zit in kennis.

Op dit moment is het lastig voor diverse sectoren om de juiste mensen te vinden of te houden. Sommige sectoren schreeuwen om goed opgeleid personeel om te kunnen voldoen aan de continuïteit van de onderneming of aan de vraag van hun klanten.

 

Al 11 jaar helpen wij ondernemers bij het opleiden, omscholen of bijscholen van hun medewerkers. Ook zijn wij sterk in het bedenken van concepten om bijvoorbeeld hun openstaande vacatures te kunnen laten vervullen of ander opleidingsvraagstukken.

Opleiden loont! Ook het UWV geeft aan, dat opleiden van toekomstige en huidige medewerkers DE oplossing is om bij een te krappe arbeidsmarkt de openstaande vacatures te vervullen. Dit weten wij natuurlijk als geen ander, wij zijn hier al jaren mee bezig. “Vind je niet de juiste mensen, maak ze dan!”, is ons credo !

Wij helpen u hier graag bij, en gaan graag het gesprek met u aan om te kijken naar de mogelijkheden in uw bedrijf.

Wist u dat er sinds kort een mogelijkheid is om een budgetneutraal opleidingstraject te starten in combinatie met het werven van geschikt personeel?

Wij zijn sterk in tekortberoepen, maar bieden ruim 40 MBO-opleidingen aan met eigen CREBO’s. Echter ook voor een branchegerichte training, certificering of specifieke upgrade binnen uw organisatie bent u bij ons aan het juiste adres. De MBO-opleidingen doen wij meestal in company, in BBL variant.

Waarom hiervoor NIET “gewoon” naar het ROC gaan, en wel ons benaderen?

  •  Wij bieden echt maatwerk, en minder procedures
  •  We sluiten beter aan bij de wensen van uw organisatie.
  •  Wij zijn kleinschalig en flexibel
  •  Onze opleidingen kunnen snel en op elk gewenst moment starten
  •  We hebben een hoog percentage geslaagden
  •  We hebben de juiste certificering van het ministerie van OCW
  •  We hebben het keurmerk van CRKBO
  •  We zijn lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding, en hebben hun keurmerk Goede Opleider
  •  We zijn specialist in de doelgroep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of beroep

Wilt u meer weten over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

 

Onze accountmanager Joep vossen is te bereiken van maandag tot en met vrijdag op  telefoonnummer 0642773828. Uiteraard kunt u hem ook een email sturen op joep.vossen@orgb.nl  of via de contactpagina uw gegevens achterlaten, dan neemt hij met u contact op.