Ontstaan vanuit een passie voor onderwijs en de ontwikkeling van mensen, heeft onze directeur Drs. Joep Vossen in 2009 ORGB Opleidingen opgericht.

Met een achtergrond als directeur bij een groot ROC in Noord-Limburg kent hij de klappen van de zweep als het gaat om opleiden en bijscholen van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt of tot beroep. Door opleiden en begeleiden te concentreren in de ontwikkeling van mensen, individueel en in groepen, en altijd in de beroepscontext, zijn wij succesvol.

ORGB Opleidingen maakt een grote ontwikkeling door, maar kenmerkt zich vooral door zijn sociale inslag, met het hart ondernemen, oprecht en integer handelen. Wij zien onszelf als professioneel, innovatief en gecommitteerd.

Wij dragen ons steentje bij aan de maatschappij door verantwoord en duurzaam te ondernemen. Wij zien in ieder zijn of haar talent, daarom zijn er bij ons ook enkele collega’s in dienst met een arbeidshandicap. Daar zijn we trots op!

Inmiddels werken we bij ORGB Opleidingen met 13 collega’s op onze hoofdvestiging in Linne en diverse freelance collega’s door heel Nederland .